Τι μπορώ να πάρω εκτός από Primolut για να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Τι μπορώ να πάρω εκτός από Primolut για να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Θέλω να καθυστερήσω την περίοδο μου για τις διακοπές. Πλέον δεν υπάρχει το primolut. Τι μπορώ να πάρω που να είναι παρόμοιο με αυτό;
Απάντηση:

Για να καθυστερήσετε την περίοδό σας, χρειάζεται εκ των προτέρων και νωρίς λήψη αντισυλληπτικών χαπιών με ειδικό τρόπο, αφού πρώτα κάνετε ένα υπερηχογράφημα. Το αντίστοιχο του primolut είναι το ultrogestan, αλλά δεν θα σας το συνιστούσα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v