Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην Ηλεία

Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην Ηλεία

Ευχάριστα τα νέα για το 8χρονο αγοράκι από την Ηλεία και την οικογένειά του που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και νοσηλευόταν σοβαρά στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Ο μικρούλης αποσωληνώθηκε πριν από 48 ώρες, επικοινωνεί με το περιβάλλον και είναι ευδιάθετος.

Ο Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, είπε στο tempo24.news «Το παιδί κατάφερε και έδωσε αυτή τη δύσκολη μάχη και βγήκε νικητής. Μας έκανε όλους χαρούμενους».

Υπενθυμίζεται ότι τον 8χρονο τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο, με τον οδηγό να τον εγκαταλείπει στον τόπο του δυστυχήματος. Πριν από λίγες μέρες ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως ο δράστης ήταν ο θείος του παιδιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το παιδί δήλωσε ότι όνειρό του είναι να γίνει γιατρός, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν αποσωληνώθηκε ήταν ένα καινούριο ποδήλατο.

Αργότερα, θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων και εγκαυμάτων, από εξειδικευμένους γιατρούς. Σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, πρόκειται για «μία πολύμηνη διαδικασία, αλλά στο τέλος ελπίζουμε ότι θα είναι όλα καλά».

Πηγή: iefimerida.gr

v