Έχω 50 μέρες καθυστέρηση. Τι φταίει και τι μπορώ να κάνω;

Έχω 50 μέρες καθυστέρηση. Τι φταίει και τι μπορώ να κάνω;

Ερώτηση:
Έχω περίπου 50 μέρες καθυστέρηση. Δεν υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος σε τι μπορεί να οφείλεται; Και τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει η περίοδος μου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Είναι αρκετό διάστηκα και οπωσδήποτε χρειάζεται να κάνετε ένα υπερηχογράφημα για κάποια εμμένουσα κύστη στην ωοθήκη, η οποία καθυστερεί την περίοδο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v