Μαμά έφτιαξε μάσκα προσώπου κατά της βρεφικής ακμής από... μητρικό γάλα!

Μαμά έφτιαξε μάσκα προσώπου κατά της βρεφικής ακμής από... μητρικό γάλα!

Όταν μια νέα μαμά παρατήρησε ότι το μωρό της εμφάνισε ακμή, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Αντί όμως να συμβουλευτεί τον παιδίατρό της ή να αγοράσει ένα ειδικό προϊόν κατά της βρεφικής ακμής, χρησιμοποίησε υλικά που είχε στο σπίτι της για να φτιάξει μια μάσκα προσώπου... από μητρικό γάλα.

Η μητέρα και TikToker, Linh Ta, μοιράστηκε τη δημιουργία της με τους ακολούθους της, εξηγώντας τους πόσο εύκολη είναι η μάσκα στην κατασκευή της. Ανέβασε το βίντεο της το σαββατοκύριακο και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές.

«Όταν το μωρό σας έχει ακμή, οπότε φτιάχνετε μια μάσκα προσώπου από μητρικό γάλα», έγραψε στο βίντεο, το οποίο δείχνει τον γιο της χαλαρό να απολαμβάνει την κούρα ομορφιάς που του κάνει η μαμά του.

Στο βίντεο, η Linh Ta παίρνει τη μάσκα προσώπου, τη βυθίζει σε ένα μπολ με μητρικό γάλα και την τοποθετεί επάνω στο πρόσωπο του παιδιού της που κοιμάται. Μοιράστηκε και μια φωτογραφία χωρίς τη μάσκα για να δείξει την ακμή στο πρόσωπου του γιου της. «Έφτιαξα τη μάσκα καθαρά από πλήξη και για να διασκεδάσω λίγο», είπε στα σχόλια της ανάρτησης ενώ σ' ένα άλλο έλεγε «Είμαι νέα μαμά και τώρα μαθαίνω».

Ενώ πάρα πολλοί χρήστες βρήκαν το βίντεο χαριτωμένο, σε αρκετούς γεννήθηκαν ανάμεικτα συναισθήματα. Το βίντεο πυροδότησε μια συζήτηση για την βρεφική ακμή. Μερικοί δεν γνώριζαν καν ότι τα μωρά μπορούν να εμφανίσουν σπυράκια. Άλλοι πάλι διαφωνούσαν ως προς τον τρόπο αντιμετώπισής της.

Σ' ένα άλλο βιντεό της η μαμά είπε ότι η μάσκα προσώπου μείωσε την ερυθρότητα στο πρόσωπο του γιου της. «Ήταν ένας τρόπος να έρθουμε ακόμα πιο κοντά», σχολίασε.

Πηγή: newsweek.com

v