«Δεν ένιωσα ποτέ μου τόσο όμορφη, όσο τη μέρα που γέννησα»

«Δεν ένιωσα ποτέ μου τόσο όμορφη, όσο τη μέρα που γέννησα»

Συνήθως, οι περισσότερες γυναίκες όταν αναπολούν την ημέρα που γέννησαν, θυμούνται τον πόνο, τις εξαντλητικές ώρες, το άγχος που είχαν και την χαρά που τους έδωσε το μωράκι τους στην αγκαλιά τους. Σύμφωνα με την Maddie Castellano, όμως, υπάρχει μια ακόμη στιγμή που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

Η νέα μαμά μοιράστηκε ένα βιντεάκι στο TikTok, λίγες ώρες μετά την γέννηση της κόρης της. Σ' αυτό φαίνεται να νανουρίζει το νεογέννητο μωράκι της στο δωμάτιο του νοσοκομείου, φορώντας αθλητικό σουτιέν και τεράστια εσώρουχα ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια ατημέλητη αλογοουρά.

@maddiecastellano

Two hours after giving birth and I’ve never felt so beautiful 💛 #internationalwomensday #wholesome #newborn #momsoftiktok

♬ original sound - Bella

Για κάποιους η εικόνα της δεν είναι καθόλου λαμπερή, όχι όμως και για την ίδια που όπως είπε ένιωθε πανέμορφα. Δεν σκεφτόταν πόσο πολύ πονούσε ή την πρησμένη της κοιλιά. Αυτή η στιγμή άνηκε σε εκείνη και την κόρη της.

«Δεν ένιωσα ποτέ μου τόσο όμορφη, όσο τη μέρα που γέννησα» είπε, ενώ μια χρήστης συμπλήρωσε ότι «Η μητρότητα είναι πανέμορφη όπως και η μαμά που δημιούργησε αυτό το θαύμα».

v