Τι πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος την 9η μέρα του κύκλου μου;

Τι πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος την 9η μέρα του κύκλου μου;

Ερώτηση:
Έκανα ελεύθερο σεξ την 9η ημέρα του κύκλου μου. Τι πιθανότητες υπάρχουν για μια εγκυμοσύνη;
Απάντηση:

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μείνετε έγκυος έχοντας ελεύθερη επαφή την 9η μέρα του κύκλου σας και εξαρτάται κυρίως από τη ποιότητα του σπέρματος και ποια μέρα του κύκλου θα κάνετε ωοθυλακιορρηξία. Αν η μέρα είναι πριν τη 13η τότε οι πιθανότητες να μείνετε έγκυος είναι πολύ μεγάλες.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v