Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και τώρα έχω καφέ υγρά. Τι συμβαίνει;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και τώρα έχω καφέ υγρά. Τι συμβαίνει;

Ερώτηση:

Είχα ερωτική επαφή με το αγόρι μου. Χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό κι επειδή φοβηθήκαμε ότι μπορεί να εμένα έγκυος πήρα κατευθείαν το χάπι της επόμενης μέρας. Έχουν περάσει 5 μέρες και τώρα έχω καφέ υγρά. Τι μπορεί να συμβαίνει;

 

Απάντηση:

Τα υγρά τα έχετε προφανώς γιατί πήρατε το χάπι της επόμενης μέρας. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλώς θα μπερδευτεί η περίοδος σας τώρα και τον επόμενο μήνα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v