Μπορώ να αναστείλω την περίοδο της 13χρονης κόρης μου με duphaston λόγω αγώνων κολύμβησης;

Μπορώ να αναστείλω την περίοδο της 13χρονης κόρης μου με duphaston λόγω αγώνων κολύμβησης;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Η κόρη μου αδιαθετησε στις 6 Ιουνίου 2020 και είναι 12 ετών. Έχει σταθερή περίοδο εδώ κι ένα χρόνο, 22 με 28 ημέρες κύκλο. Έχει ύψος 1.62 και βάρος 58 κιλά. Τώρα είναι σχεδόν 13 ετών. Επιτρέπεται να της αναστειλω την περίοδο για λίγες ημέρες με duphaston λόγω αγώνων κολύμβησης τον Ιούλιο; Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Τα πάντα γίνονται, αλλά δε μπορείτε να τα κάνετε διαδικτυακά ούτε να σας απαντήσουμε εμείς για ένα 13χρονο κορίτσι χωρίς να έχει εξεταστεί τι θα κάνετε. Καλό είναι να τη δει ο γυναικολόγος σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v