10 μέρες μετά το χάπι της επόμενης μέρας είχα αιμορραγία και πόνο χαμηλά. Τί είναι;

10 μέρες μετά το χάπι της επόμενης μέρας είχα αιμορραγία και πόνο χαμηλά. Τί είναι;

Ερώτηση:
Είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας. Μετά από δέκα μέρες είχα μικρή αιμορραγία και πόνο χαμηλά στην κοιλιά. Συνεχίζω να έχω αυτή την αιμορραγία επί 8 μέρες τώρα και η κανονική μου περίοδος θα ερχόταν τέλος του μήνα. Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να ανησυχώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Το χάπι της επόμενης μέρας είναι μια μεγάλη δόση ορμονών και είναι λογικό να αλλάξει την συμπεριφορά της εμμήνου ρύσεως. Κάντε υπομονή και μην ανησυχείτε, αλλά αν θέλετε να δείτε κάτι περισσότερο κάντε μία εξέταση β-χοριακής, δηλαδή ένα τεστ κυήσεως το αίμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v