Ζευγάρι γιόρτασε 75 χρόνια γάμου και συνεχίζει! – ποιο είναι το μυστικό τους

Ζευγάρι γιόρτασε 75 χρόνια γάμου και συνεχίζει! – ποιο είναι το μυστικό τους

Ο Άλμπερτ Γκριν δεν θυμάται πια τι ακριβώς ήταν αυτό που τον γοήτευσε στη γυναίκα του Μύρτλ όταν γνωρίστηκαν, πριν από 80 χρόνια. Για ένα πράγμα μόνο είναι σίγουρος. Μετά από 75 χρόνια γάμου, αυτό που τους δένει μαζί είναι πιο δυνατό από ποτέ.

Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την 75η επέτειό του με μια πανηγυρική παρέλαση στη γειτονιά η οποία έδωσε την ευκαιία στους γείτονες τους να εκφράσουν την αγάπη τους για εκείνους.

Ο Άλμπερτ και η Μυρτλ γνωρίστηκαν όταν ήταν 13 ετών και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ειδικά ο Άλμπερτ, ο οποίος υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι μια μέρα θα παντρευτεί την κοπέλα που του είχε μόλις κλέψει την καρδιά. Έξι χρόνια μετά, έκανε την υπόσχεσή του πραγματικότητα. Στην πορεία, οι Γκριν απόκτησαν και τέσσερα υπέροχα παιδιά.

Τι είναι όμως αυτό που τους έδεσε τόσο πολύ μεταξύ τους που κατάφεραν να παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί μετά από 75 ολόκληρα χρόνια στο ίδιο σπίτι και την ίδια δουλειά – έχουν δικό τους παντοπωλείο. Όποιος ρωτάει το μυστικό τους, παίρνει πάντα την ίδια απάντηση: επικοινωνία, επικοινωνία, επικοινωνία!

«Πρέπει να είναι και οι δύο σύζυγοι ειλικρινείς και να τα λένε όλα ανοιχτά. Αυτό κάναμε απ’ την πρώτη μέρα και δεν υπήρχαν σκιές στον γάμο μας», εξηγεί η Μυρτλ.

«Βασικά, δεν καυγαδίζουμε ποτέ και για τίποτα. Αλλά και όταν το κάναμε δεν γινόταν ποτέ μπροστά στα παιδιά μας» συμπληρώνει ο Άλμπερτ.

«Η επικοινωνία σε ένα ζευγάρι είναι πολύ σημαντική και οι άνθρωποι ξεχνάμε να την καλλιεργήσουμε και να τη συντηρήσουμε», λέει η κόρη τους, «για μένα είναι αληθινή ευλογία να βλέπω τους γονείς μου τόσο ευτυχισμένους μέτά από τόσο καιρό».

Επιπλέον, το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί κάνοντας πράγματα που ενδιαφέρουν και τους δυο, ενώ δεν έχουν σταματήσει ποτέ να θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και να του το λένε σε κάθε ευκαιρία. Το ρομάντσο είναι κάτι που δεν άφησαν ποτέ να ατονήσει μέα στον γάμο τους.

«Είναι ευγενικός, έχει πολλή κατανόηση και μου δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Δεν το λέει, το δείχνει», λέει η περήφανη σύζυγος. «Αφού είναι υπέροχη, τι να κάνω;», συμπληρώνει ο Άλμπερτ.

Να τα εκατοστήσουν, λοιπόν!

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v