Μαγιορκίνης: έτσι καταστρέφει ο κορονοϊός τα πνευμόνια των παιδιών (εικόνες)

Μαγιορκίνης: έτσι καταστρέφει ο κορονοϊός τα πνευμόνια των παιδιών (εικόνες)

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook έκανε ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης σχετικά με τις βλάβες στους πνεύμονες εφήβων και παιδιών χωρίς υποκείμενα νοσήματα και με ήπια συμπτώματα, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Στην αναρτησή του, που σκοπό έχει να αφυπνίσει όσους δεν εμβολιάζονται επειδή θεωρούν τον Covid-19 μια λοίμωξη εφάμιλλη της απλής γρίπης, παρουσιάζει μια σειρά από αξονικές τομογραφίες ανήλικων με κορωνοϊό, ηλικίας 18, 15, 14 και 8 ετών και διερωτάται αν υπάρχει κανείς που θα ήταν πρόθυμος να υποβάλει τους πνεύμονές του σε αυτές τις βλάβες:

Το κείμενο της ανάρτησης:

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις.

Αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών). Κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά-κοινά περιστατικά Covid-19.

Ωστόσο έχουν πολύ “εντυπωσιακές” βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου.

Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι), θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία;

Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!»

Πηγή: Γκίκας Μαγιορκίνης

v