Αφγανή γέννησε σε αεροσκάφος εκκένωσης μετά από επιπλοκή την ώρα της πτήσης

Αφγανή γέννησε σε αεροσκάφος εκκένωσης μετά από επιπλοκή την ώρα της πτήσης

Μια νεαρή Αφγανή γέννησε μέσα σε αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος λίγα λέπτα αφότου αυτό προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Ράμσταιν, στη Γερμανία. Ευτυχώς, ο πιλότος και το προσωπικό εδάφους έδρασαν γρήγορα και αποτελεσματικά κι έτσι η μαμά και το μωρό της είναι πλέον ασφαλείς.

Την ώρα μιας από τις πτήσεις εκκένωσης του αμερικάνικου στρατού και ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος πάνω από 8.534 μέτρα, μια νεαρή εγκυμονούσα άρχισε να έχει επιπλοκές λόγω της χαμηλότερης πίεσης του αέρα στο εσωτερικό του.

Τότε, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους «αποφάσισε να πετάξει σε χαμηλότερο ύψος προκειμένου να αυξήσει την πίεση στο αεροσκάφος, γεγονός που στάθηκε σωτήριο για τη ζωή της μητέρας και του εμβρύου», όπως ανέφερε η αμερικανική διοίκηση αερομεταφορών σε σχετική ανάρτησή της στο twitter.

Αμέσως μετά την προσγείωση, Αμερικανοί στρατιωτικοί βοήθησαν την Αφγανή να φέρει στον κόσμο το μωρό της, μέσα στο αεροσκάφος, προτού η γυναίκα μεταφερθεί με το νεογέννητο προς το πλησιέστερο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το επίσημο tweet, μητέρα και κόρη «είναι καλά στην υγεία τους».

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v