Μαμά και γιος κέρδισαν τη μάχη της ζωής τους και αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά

Μαμά και γιος κέρδισαν τη μάχη της ζωής τους και αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά

Δεν είναι όλες οι ιστορίες τοκετού ευχάριστες - πόσο μάλλον για την Leah Tyrrell από την Αυστραλία, η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Η νεαρή μαμά πάσχει από χρόνια ηωσινοφιλική πνευμονία (CEP), η οποία προκάλεσε το σώμα της να «ξεμείνει» από οξυγόνο ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόταν περισσότερο. Σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για τη μητέρα, η κατάσταση της υγείας της είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους πνεύμονές της. «Δυστυχώς, σε κάθε εγκυμοσύνη η κατάστασή της επιδεινωνόταν και με το τρίτο της μωρό, η Leah παραλίγο να χάσει τη ζωή της».

Στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, η υγεία της επιδεινώθηκε και τα πνευμόνια της άρχισαν να μην λειτουργούν. Δεν είχε αρκετό οξυγόνο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, μια έπεφτε σε κώμα και μια ξυπνούσε! Η οικογένειά της είχε προετοιμαστεί για το χειρότερο ενδεχόμενο. Έπρεπε να κάνει διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα!

Οι γιατροί της Tyrrell αποφάσισαν να ξεγεννήσουν τον γιο της Hendrix μέσω επείγουσας καισαρικής τομής. Σε αυτό το σημείο, η μαμά βρισκόταν σε κώμα και ήταν 26 εβδομάδων έγκυος! Πίστευαν ότι έτσι θα γινόταν καλύτερα, αλλά έκαναν λάθος.

Μήνες αργότερα, μέχρι τις 25 Ιουλίου, η Tyrrell είχε ολοκληρώσει εννέα εβδομάδες αποκατάστασης. Η θεραπεία είχε ως στόχο να αποκαταστήσει τις αντοχές της έτσι ώστε να μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το μέλλον ωστόσο ήταν αβέβαιο τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό. Η Tyrrell πρέπει να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο και χρειάζεται οξυγόνο «καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς το σώμα της απορρίπτει τους πνεύμονές της ως ξένα αντικείμενα».

Χάρη στις δωρεές για τη νοσηλεία και την μεταμόσχευσή της, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Ο μικρούλης της είναι καλά και έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Ο μικρός μαχητής είναι δυνατός και θα ξεκινήσει το υπόλοιπο της ζωής του με τις αγαπημένες του αδελφές και τον μπαμπά του, όσο περιμένουν και τη μαμά τους να γυρίσει σπίτι» διαβάζουμε στη σελίδα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Πηγή: cafemom.com

v