Αστυνομικός ξεγέννησε αγοράκι στο πάρκινγκ ενός σουπερμάρκετ

Αστυνομικός ξεγέννησε αγοράκι στο πάρκινγκ ενός σουπερμάρκετ

Μια γυναίκα στη Φλόριντα είχε την ατυχία να σπάσουν τα νερά της στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ και ο άντρας της να μην έχει χρόνο να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Πήρε λοιπόν τα επείγοντα και ευτυχώς, αν και ο πρώτος που έφτασε στο σημείο ήταν ένας αστυνομικός, κατάφερε να βοηθήσει ώστε η γέννα να ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, ο αστυνόμος Τζόρνταν Ριμ ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στη έκκληση του άντρα για βοήθεια και με τη συμβολή του η γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στο βίντεο που κατέγραψε με την κάμερα του κράνους του, ο αστυνομικός ακούγεται να φωνάζει «Έρχεται το κεφάλι… συνέχισε να σπρώχνεις… τα κατάφερες...», ώσπου μετά από λίγο σηκώνει το μωρό και το δείχνει στη γυναίκα λέγοντας: «Κοίτα εδώ το πανέμορφο αγοράκι σου!»

Στο μεταξύ, ο πανευτυχής πατέρας δεν σταματά να ευχαριστεί τον φύλακα άγγελό τους: «Σ’ ευχαριστώ φίλε μου. Ήμουν έτοιμος να χάσω το μυαλό μου. Έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που έκανες για μας.»

Λίγο μετά την αναπάντεχη γέννα, η μαμά και το μωρό μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι χαίρουν άκρας υγείας!

Μάλιστα, ο Σερίφης της περιοχής και προιστάμενος του ικανότατου αστυνομικού έγραψε στο facebook: «Ένα αυτοκίνητο δεν είναι κατάλληλο μέρος να γεννηθεί ένα παιδί, αλλά ο αστυνόμος Ριμ αποδείχθηκε παραπάνω από ικανός στο να φέρει εις πέρας τη γέννα, διασφαλίζοντας την υγεία του παιδιού και της μαμάς. Εύχομαι στην οικογένεια κάθε ευτυχία. Συγχαρητήρια!»

Πηγή: today.com

v