«Γέννησα εκεί που μου χάρισαν τη ζωή και την ευκαιρία να γίνω κάποτε μαμά»

«Γέννησα εκεί που μου χάρισαν τη ζωή και την ευκαιρία να γίνω κάποτε μαμά»

Εικοσιένα χρόνια πριν η Τσάριτι Λίνκολν Γκουτιέρες-Βάσκες και η σιαμαία αδερφή της γεννήθηκαν ενωμένες απ’ το στήθος ως τον μηρό. Για καλή τους τύχη, οι εγχειρήσεις πέτυχαν και σήμερα, η Τσάριτι επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο, στο μέρος που της χάρισαν τη ζωή, για να γεννήσει το δικό της παιδί.

«Νιώθω ότι κλείνει ένας κύκλος, αφού κι εμείς εδώ γεννηθήκαμε», λέει η πανευτυχής μαμά που τηλεφώνησε στον γιατρό-ευεργέτη τους αμέσως μόλις έμαθε ότι θα αποκτήσει παιδί αφού, όπως είπε, έχουν περάσει πάρα πολλές δυσκολίες μαζί.

«Όταν αναλαμβάνεις μια τέτοια εγχείρηση όπως εμείς τότε», λέει ο Δρ. Βαλντχάουζεν, «ελπίζεις να χαρίσεις στον ασθενή σου μια ευκαιρία στη ζωή, οπότε όταν τον δεις, όχι μόνο να τα καταφέρνει, αλλά να δημιουργεί και ο ίδιος ζωή, η χαρά σου είναι πολύ μεγάλη».

Όπως εξηγεί, μάλιστα, δεν ήταν σίγουρα αν η Τσάριτι θα μπορούσε ποτέ να μείνει έγκυος: «Δεν γνωρίζαμε αν η μήτρα της θα μπορεί να αντέξει ένα παιδί ή αν τα τοιχώματα της κοιλιακής της χώρας θα μπορούσαν να επεκταθούν για τις ανάγκες μιας εγκυμοσύνης».

Τελικά, όλα πήγαν καλά και η μικρή Αλόρα γεννήθηκε στις 34 εβδομάδες με καισαρική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, μαμά και κόρη είναι απόλυτα υγιείς.

«Δεν θα το έλεγα θαύμα», λέει ο Δρ. Βαλντχάουζεν, «αλλά έναν αληθινό ιατρικό θρίαμβο».

«Ο Θεός με ευλόγησε με αυτούς τους καταπληκτικούς γιατρούς που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη μου τη ζωή», συμπληρώνει η Τσάριτι, «Νομίζω ότι τους άξιζε να δουν ότι τα έχω πάει καλά και ζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ.»

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v