«Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι εξαντλητικό»: η δύσκολη πλευρά της μητρότητας

«Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι εξαντλητικό»: η δύσκολη πλευρά της μητρότητας

Μια μαμά μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο TikTok τις δυσκολίες της μητρότητας και πάρα πολλοί χρήστες την επαίνεσαν για το θάρρος και την ειλικρίνειά της να βγει και να τα πει δημόσια.

H Καναδή μητέρα έχει κάνει μια σειρά από βίντεο που αφορούν πράγματα που θα ήθελε να ξέρει πριν κάνει παιδιά. Σε πολλά από αυτά σημειώνει ότι θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί καλύτερα.

Σε μια ανάρτησή της στο TikTok λέει: «Πρέπει συνεχώς να κάνεις πράγματα μαζί τους, όλη την ώρα. Να γεμίζεις τη μέρα τους. Ό,τι κάνεις...το κάνεις μόνο γι' αυτά».

Συνεχίζει λέγοντας: «Πριν γίνω μαμά θα περνούσα το σαββατοκύριακο με τις φίλες μου και θα χάζευα στην τηλεόραση. Ή θα πήγαινα κάπου εκδρομή. Τώρα, πηγαίνω σε γήπεδα και όπου αλλού με σέρνουν τα παιδιά».

Πάρα πολλοί χρήστες ταυτίστηκαν με τα λόγια της και έσπευσαν να σχολιάσουν. Μια παθούσα μαμά, μάλιστα έγραψε «Ξέχασες να προσθέσεις ότι δεν πρόκειται να το εκτιμήσουν και 100% θα βαρεθούν σύντομα», ενώ μια άλλη συμπλήρωσε «Η διασκέδαση και η χαλάρωση αφού γίνεις γονιός δεν είναι πλέον δωρεάν - πρέπει να πληρώσω κάποιον για να τα προσέχει».

Η μαμά, η οποία έχει 79 χιλιάδες ακόλουθους έκανε στη συνέχεια ένα δεύτερο βιντεάκι με τίτλο «Part Two», στο οποίο μιλάει απαξιωτικά για όσους κρίνουν και προσπαθούν να την πείσουν να μεγαλώσει τα παιδιά της με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

«Το τι κάνω εγώ δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι», ενώ πρόσθεσε «Αυτά είναι τα μωρά μου, η οικογένειά μου». Παρά το ξέσπασμα βρήκε για μια ακόμα φορά την συμπαράσταση του κόσμου.

Πηγή: thesun.co.uk

v