Μαμά πέρασε στη σχολή της κόρης της που την υποδέχεται με ένα συγκινητικό μήνυμα

Μαμά πέρασε στη σχολή της κόρης της που την υποδέχεται με ένα συγκινητικό μήνυμα

Με την ανακοίνωση των βάσεων 2021, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αρκετές ιστορίες μαμάδων που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στο όνειρο και τα κατάφεραν. Συγκεκριμένα, μια μητέρα από τη Σύρο, έσκισε στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στην σχολή που μόλις τελείωσε η κόρη της.

Σύμφωνα με το Cyclades24, η Ρένα Σταμούλη, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο του νησιού, κατάφερε να περάσει στην ίδια σχολή με την κόρη της, στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Πριν από λίγους μήνες η κόρη της Αφροδίτη Πύργου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πανεπιστημιακές σπουδές της και καλωσόρισε την μητέρα της στη σχολή με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Πίεση, αγχος, αγωνία αλλά τα κατάφερες και πήρες αυτό που ήθελες! Τελείωσα τη σχολή μου και την ξεκινάς εσυ..! Και επίσημα φοιτητρια στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων.

Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου φοιτητριουλα μου, ότι και να πω λιγο! Εγώ πάντα δίπλα σου να σε βοηθάω και να σε στηρίζω με οποιο τροπο μπορώ! Δεν θελουν τα Γιαννενα να μας αφήσουν αλλά ούτε και η σχολή μου να αφήσει εμένα !»

Πηγή: newsbeast.gr

v