Τον τελευταίο μήνα δεν έχω κάνει καθόλου σεξ, αλλά έχω καθυστέρηση. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Τον τελευταίο μήνα δεν έχω κάνει καθόλου σεξ, αλλά έχω καθυστέρηση. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Είχα σεξουαλική επαφή με το αγόρι μου και 2 μέρες μετά μου ήρθε κανονικά περίοδος και κράτησε 6 μέρες. Αλλά τώρα, μετά από ένα μήνα που δεν έχω έρθει σε σεξουαλική επαφή, έχω καθυστέρηση 10 μέρες. Σε τι οφείλεται; Δεν γίνεται να είμαι έγκυος, έτσι;
Απάντηση:

Εφόσον δεν είχατε καμιά σεξουαλική επαφή, δεν υπάρχει και καμιά πιθανότητα εγκυμοσύνης. Αν κάτι δεν περιγράφετε σωστά, καλό θα ήταν να κάνετε ένα υπερηχογράφημα και ένα τεστ κυήσεως. Απαλλαγείτε και απ' το άγχος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v