Ανακαλούνται άμεσα από την αγορά μπισκότα OREO

Ανακαλούνται άμεσα από την αγορά μπισκότα OREO

Η Mondelez Ελλάς, ανακαλεί από την αγορά τα μπισκότα OREO Strawberry Cheesecake (154 γραμμάρια) με απουσία επισήμανσης στα ελληνικά, ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό παρτίδας (LOT) OVI0412023.

Στα συστατικά του συγκεκριμένου προϊόντος περιλαμβάνονται το σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους καταναλωτές.

Σύμφωνα με την Mondelez Ελλάς ΑΕ.(η οποία διαθέτει τα προϊόντα στην Ελλάδα), το προϊόν είναι άριστης ποιότητας, απόλυτα ασφαλές και είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τους καταναλωτές πλην αυτών που είναι αλλεργικοί στα συγκεκριμένα συστατικά.

Η εταιρεία ενημέρωσε προληπτικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων της συγκεκριμένης παρτίδας και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος ή συσκευασία του προϊόντος OREO.

Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στα παραπάνω συστατικά καλούνται να μην καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες.

Πηγή: dikaiologitika.gr


 

v