Επιστροφή στο σχολείο, εκεί που τα παιδιά δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις

Επιστροφή στο σχολείο, εκεί που τα παιδιά δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις

Το σχολείο είναι ο φυσικός χώρος των παιδιών, εκεί που δημιουργούν τις σχολικές τους αναμνήσεις - κάτι που δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό, στερήθηκαν εξαιτίας της τηλεκπαίδευσης. Φέτος, είναι ευκαιρία να ζήσουν αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα, ανακαλύπτοντας απλά και γρήγορα όλα τα σχολικά είδη που θα χρειαστούν για μια νέα δημιουργική χρονιά!

Ειδικά τα παιδιά που θα πάνε για πρώτη φορά (ή ήδη πηγαίνουν!) Γυμνάσιο και Λύκειο έχουν ανάγκη από μια ανανέωση, καθώς αυτά τα χρόνια είναι συνυφασμένα με την περίοδο μετάβασης από την παιδικότητα στην εφηβεία. 

Μπαίνοντας στο Public.gr οι επιλογές στα σχολικά είδη είναι πολλές και δεν θα ξέρουν τι να πρωτοεπιλέξουν!

Μάλιστα, σε 2 απλά βήματα θα έχουν όλα όσα «απαιτεί» η σχολική λίστα τους. Επιλέγοντας το σχολείο και την τάξη τους στο Wizard των Public βάζουν όλα τα απαραίτητα της λίστας στο καλάθι αγορών τους αυτόματα. Εναλλακτικά, μπορούν να πάνε τη λίστα τους σ' ένα κατάστημα και να τους την ετοιμάσουν επιτόπου

Τσάντα Πλάτης Coolbee

Η σχολική τσάντα coolbee είναι ιδανική για μαθητές κάθε τάξης. Είναι ιδιαίτερα βολική με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να βάλει σε τάξη όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, το φροντιστήριο ή την εκδρομή. Έχει αντιολισθητικούς ιμάντες ώμου και ανατομική πλάτη, ενώ διαθέτει και μπροστινή θήκη για να αποθηκεύσουν και μικροαντικείμενα.

Μαρκαδόρος Υπογράμμισης Stabilo

 

Ο κλασικός μαρκαδόρος υπογράμμισης Stabilo Boss Original είναι ιδανικός για να μαρκάρουν κείμενα και λέξεις - κλειδιά όταν παρακολουθούν ένα μάθημα, όταν διαβάζουν ή κρατούν σημειώσεις.

Τετράδιο 4 Θεμάτων



Ειδικά στις μεγάλες τάξεις που τα μαθήματα είναι πολλά, οι μαθητές έχουν ανάγκη να εξοικονομήσουν χώρο στη σχολική τους τσάντα. Τι πιο πρακτικό λοιπόν από τα τετράδια θεμάτων!

Comix Αρχειοθήκη

Μια τέλεια και βολική αρχειοθήκη για να μπορούν να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν τις φωτοτυπίες που τους δίνουν στο σχολείο ή το φροντιστήριο.

Μπουκάλι Θερμός Αλουμινίου

Ένα θερμός για να μπορούν να πίνουν νερό όποτε έχουν ανάγκη είναι απαραίτητο. Το μπουκάλι Θερμός Coolbee από ανοξείδωτο ατσάλι, διατηρεί τα ροφήματα κρύα για 24 ώρες (αλλά και ζεστά για 12 ώρες!). Διαθέτει αεροστεγές καπάκι με σιλικόνη και έτσι, δεν υπάρχει φόβος μην ανοίξει και χυθεί το περιεχόμενο.

Κλιπ Σημειώσεων Coolbee

Κλιπ σημειώσεων σε εκπληκτικά χρώματα και σχέδια!

Κασετίνα Coolbee Γκρι

Βολική, πρακτική και με εκπληκτικό design η κασετίνα Coolbee θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος.

Laptop Asus Chromebook

Το Asus Chromebook είναι γρήγορο, λεπτό και όμορφο, με βάρος μόλις 0.999 κιλά. Η HD οθόνη του είναι ό,τι πρέπει για πολλές ώρες εργασίας και διασκέδασης σε αυτή. 

Εκτυπωτής Epson EcoTank L1110 - Έγχρωμος Ink Tank A4

Ο Epson L1110 είναι ένας έγχρωμος εκτυπωτής Α4 με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, ιδανικός για εργασία από το σπίτι ή το γραφείο και για απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν έγχρωμες εκτυπώσεις χαμηλού κόστους.

USB Stick

Το USB stick SanDisk Cruzer Glide 32GB είναι το memory stick που χρειάζονται για να μεταφέρουν δεδομένα μεταξύ υπολογιστών!

v