Νύφη δεν θέλει στο γάμο της κοριτσάκι με ΔΕΠΥ για να μη κάνει φασαρία

Νύφη δεν θέλει στο γάμο της κοριτσάκι με ΔΕΠΥ για να μη κάνει φασαρία

Ο προγραμματισμός για την πιο σπουδαία μέρα της ζωής μας, το γάμο μας, μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο στο ζευγάρι, ειδικά όταν αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με τη λίστα των καλεσμένων.

Μία μέλλουσα νύφη από την Αμερική, έθεσε το ερώτημα στο διαδίκτυο σχετικά με μία μικρή καλεσμένη. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να καλέσει ένα συγκεκριμένο κοριτσάκι που έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΥ, ανησυχώντας μήπως της χαλάσει τον (κατά τ΄άλλα φιλικό προς τα παιδιά) γάμο της.

«Η ξαδέρφη μου έχει σχέση με έναν πατέρα ενός 8χρονου κοριτσιού με ΔΕΠΥ, το οποίο δεν έχω γνωρίσει αλλά ακούω ότι δεν έχει και τόσο καλή συμπεριφορά» έγραψε η νύφη.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα που το λέω, αλλά είπα στη ξαδέρφη μου ότι δεν ξέρω ακόμα αν θα την καλέσω στο γάμο. Πρώτον, δεν θέλω ένα παιδί που δεν γνωρίζω και δεύτερον, μπορεί να συμπεριφέρεται άσχημα και να καταστρέψει τον γάμο» πρόσθεσε, ζητώντας την γνώμη των αναγνωστών. 

Τα περίπου 300 σχόλια που δέχθηκε ήταν μοιρασμένα, καθώς οι μισοί κατανοούσαν τον προβληματισμό της γυναίκας, ενώ οι υπόλοιποι εξαγριώθηκαν μαζί της.

«Ειναι αναίδεια και μόνο να ρωτάς αν πρέπει να καλέσεις το κοριτσάκι» έγραψε ένας σχολιαστής.

Πάντως, σχεδόν όλοι, ακόμα κι αυτοί που συμμερίζονται τις ανησυχίες της, τόνισαν πως είναι λάθος να μην καλέσει τον 8χρονο κοριτσάκι στο γάμο μόνο και μόνο επειδή έχει ΔΕΠΥ. 

Πηγή: Νewsweek

v