Δίδυμα αγοράκια 20 μηνών πέθαναν από θερμοπληξία - Τα ξέχασαν στο αυτοκίνητο

Δίδυμα αγοράκια 20 μηνών πέθαναν από θερμοπληξία - Τα ξέχασαν στο αυτοκίνητο

Τα δίδυμα αγοράκια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειάς τους, έξω από έναν παιδικό σταθμό στη Νότια Καρολίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθαναν από την έκθεση στη ζέστη και πιθανόν να έμειναν στο όχημα για 9,5 ώρες, ανέφερε ο ιατροδικαστής για τη συγκλονιστική υπόθεση.

Οι Bryson και Brayden McDaniel, 20 μηνών, εντοπίστηκαν νεκροί στο αυτοκίνητο της οικογένειας έξω από το παιδικό σταθμό που πξγαίνουν, την Τετάρτη.

Οι αστυνομικές αρχές της κομητείας Ρίτσλαντ δήλωσαν ότι ο ένας από τους γονείς των διδύμων έβαλε τα παιδιά στα καθίσματα του αυτοκινήτου, τα οποία κοιτούσαν προς το πίσω μέρος, και αντί να τα αφήσει στον παιδικό σταθμό συνέχισε από αμέλεια τη διαδρομή του. Έφτασε στον προορισμό του, πάρκαρε το αυτοκίνητο και άφησε τα παιδιά στο αμάξι. 

Το απόγευμα, πήγε να τα πάρει από το σχολείο τους όπου θα έπρεπε να είχαν περάσει τη μέρα τους. 

Οι Αρχές αρνήθηκαν να αποκαλύψουν ποιος γονιός οδηγούσε ή τη δεύτερη τοποθεσία όπου είχε πάει, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ιατροδικαστής ανέφερε ότι τα παιδιά ήταν στο αυτοκίνητο για έως και 9,5 ώρες και η πιθανή αιτία θανάτου των παιδικών είναι η θερμοπληξία, σύμφωνα με την ίδια.

Το γραφείο του ιατροδικαστή αρνήθηκε να σχολιάσει γιατί τα παιδιά αφέθηκαν στο αυτοκίνητο. «Έχουμε δύο συντετριμμένους γονείς", αναφέρθηκε. 

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το πώς και το γιατί αφέθηκαν τα παιδιά στο όχημα για τόσο μεγάλο διάστημα. Γι’ αυτό λέω ότι αν αυτό ήταν ένα ατυχές περιστατικό, προσευχόμαστε για την οικογένεια να βρει ειρήνη. Αν όμως είναι εγκληματική ενέργεια, θα αναζητήσουμε δικαιοσύνη για αυτά τα μωρά».

Πηγή: Newsbeast.gr

v