Αδελφές γέννησαν και οι δυο κοριτσάκια, την ίδια μέρα και στο ίδιο νοσοκομείο

Αδελφές γέννησαν και οι δυο κοριτσάκια, την ίδια μέρα και στο ίδιο νοσοκομείο

Οι αδερφές Brooke Dueringer και Ali White ήταν από μικρές πολύ αγαπημένες μεταξύ τους και έκαναν τα πάντα μαζί. Έτσι, όταν ανακάλυψαν ότι είναι και οι δύο έγκυες μέσα σε μια εβδομάδα, κατενθουσιάστηκαν.

«Η Ali το έμαθε πρώτη και μας έκανε έκπληξη, ανακοινώνοντάς το ένα βράδυ» είπε η 28χρονη Brooke σχετικά με το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της αδερφής της, ενώ συμπλήρωσε «Είχα την αίσθηση ότι ήμουν και εγώ έγκυος, όμως, δεν είπα τίποτα γιατί ήθελα πρώτα να το σιγουρέψω».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας το προαίσθημα της Brooke επιβεβαιώθηκε! Οι δυο αδελφές, μένουν πολύ κοντά η μία στην άλλη (10 λεπτά απόσταση!) στην Augusta της Georgia και πέρασαν παρέα τους 9 μήνες. Μάλιστα, είχαν τον ίδιο γυναικολόγο! Ωστόσο, μοιράζονταν και κάτι ακόμη: περίμεναν και οι δύο κορίτσια!

Οι Dueringer και White ανέφεραν ότι η οικογένειά τους αστειευόταν ότι οι κόρες τους θα γεννηθούν την ίδια μέρα, αλλά οι αδερφές δεν πίστευαν ότι θα συνέβαινε. Μάλιστα, ο γιατρός τους είχε πει ότι θα γεννούσαν με 5 μέρες διαφορά.

Οι κόρες τους, όμως, αποφάσισαν να γεννηθούν μαζί! Οι δυο αδερφές γέννησαν στο ίδιο νοσοκομείο, την ίδια μέρα με διαφορά 7 ωρών!

«Ήταν φοβερή εμπειρία. Δεν πιστεύαμε ότι αυτό θα συνέβαινε», δήλωσε η Dueringer. Τώρα, οι δυο μαμάδες είναι σε άδεια μητρότητας και περνούν μαζί τον καιρό τους μεγαλώνοντας τις κόρες τους. «Η Ali και εγώ είμαστε πολύ δεμένες, το ίδιο πιστεύω ότι θα ισχύει και για τα κορίτσια μας» είπε χαρούμενη η Brooke.

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v