Απέκτησαν το κοριτσάκι που πάντα ονειρεύονταν μετά από 14 αγόρια στη σειρά

Απέκτησαν το κοριτσάκι που πάντα ονειρεύονταν μετά από 14 αγόρια στη σειρά

Για ένα ζευγάρι από την Αμερική πρώτα ήρθε ο έρωτας, μετά ο γάμος, μετά το πρώτο τους αγοράκι, μετά ακολούθησαν άλλα 13 και πέρσι, ήρθε (επιτέλους!) στον κόσμο και το πρώτο τους κοριτσάκι!

«Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που μπήκε στην οικογένειά μας η μικρή Maggie Jayne» είπαν οι γονείς της λίγο μετά τη γέννησή της. «Το κοριτσάκι μας είναι το καλύτερο δώρο που φανταστήκαμε ποτέ!».

Οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν ακόμα 14 παιδιά, όλα αγόρια, με το μεγαλύτερο να είναι σήμερα 29 ετών και το μικρότερο 3,5. 

«Οι γονείς μου έκαναν επιτέλους το κοριτσάκι που πάντα ήθελαν» αναφέρει ο μεγάλος γιος της οικογένειας, συμπληρώνοντας ότι κι εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν του το είπαν πρώτη φορά. 

Η μαμά της Maggie Jayne, η Kateri , είναι επίσης μέλος πολύτεκνης οικογένειας και έχει 13 αδέρφια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σχολείο, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και, πριν αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο, είχαν ήδη τρία αγόρια. 

«Ξέρω τα πάντα για τα αγόρια» δήλωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς λίγους μήνες μετά τη γέννηση της Maggie.  «Ήρθε η ώρα να εξερευνήσω και τον κόσμο των μικρών κοριτσιών...». 

Πηγή: Parents

v