Η τρυφερή σχέση των παππούδων με τα εγγόνια τους σε 14 φωτογραφίες

Η τρυφερή σχέση των παππούδων με τα εγγόνια τους σε 14 φωτογραφίες

Μια φωτογράφος η Sujata Setia, η οποία δεν χάρηκε τους παππούδες της όσο θα ήθελε στη ζωή της και δεν έχει καμία φωτογραφία μαζί τους για να τους θυμάται, αποφάσισε να απαθανατίσει γιαγιάδες και παππούδες με τα εγγόνια τους έτσι ώστε να δείξει στον κόσμο πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος τους.

«Όταν ανατρέχω σε παλιά οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία που να έχω με τους παππούδες μου. Υπάρχουν με τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδερφό μου... ακόμα και με τον σκύλο μου και μια αδέσποτη γάτα που είχαμε υιοθετήσει ... αλλά καμία με τον παππού και τη γιαγιά μου. Και αυτοί ήταν δύο άνθρωποι που αγαπούσα πολύ και εξακολουθώ να αγαπώ, ακόμη και τώρα που δεν είναι πλέον στη ζωή».

«Έτσι, ορκίστηκα ότι σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν ταξιδέψω, θα φωτογραφίσω έναν παππού ή μια γιαγιά με το εγγόνι τους!»

Αυτός ο στόχος όχι μόνο με βοήθησε να ξαναχτίσω τις αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας με έναν τρόπο αλλά η συνάντηση και η αλληλεπίδραση με όλους αυτούς τους ηλικιωμένους μού δίδαξε πραγματικά πολλά για τη ζωή».



Πηγή: boredpanda.com

v