Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 4 χρόνια και γέννησε 4 παιδιά μέσα σε 20 μήνες

Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 4 χρόνια και γέννησε 4 παιδιά μέσα σε 20 μήνες

Μια μαμά που ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε τρίδυμα μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του μικρού τους «θαύματος», περιγράφει την περιπέτειά της μέχρι να γίνει μαμά αλλά και τη ζωή με 4 μικρά παιδιά.

Η Vickie και ο Jamie εξηγούν ότι ταλαιπωρήθηκαν για περίπου 4 χρόνια μέχρι να καταφέρουν να κάνουν το πρώτο τους παιδί, καθώς η νεαρή μαμά έχει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Έπειτα από ειδική ορμονοθεραπεία έμεινε έγκυος στον μεγάλο τους γιο, τον Phoenix, ενώ η εγκυμοσύνη της παρουσίασε αρκετές επιπλοκές. 

Μετά από την περιπέτειά τους, δεν περίμεναν ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη θα ερχόταν τόσο εύκολα, αλλά έκαναν λάθος! Τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό, η Vicky ανακάλυψε ότι είναι πάλι έγκυος και μάλιστα σε δύο μωρά. Δυο μήνες αργότερα, ο γιατρός τους αποκάλυψε ότι δεν περιμένουν δίδυμα αλλά… τρίδυμα!

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ακόμα ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια τον Ιούνιο. Σήμερα, έχοντας τέσσερα μικρά παιδιά, περιγράφουν την ζωή τους ως… περιπετειώδη!

«Το πιο δύσκολο είναι όταν θέλουν να φάνε και τα τέσσερα μαζί» λέει η Vicky. «Δεν μπορώ να τα ακούω να κλαίνε. Το κλάμα τους με στενοχωρεί και με κουράζει. Ευτυχώς ζούνε μαζί μας οι γονείς μου, οι σούπερ ήρωές μου, και με βοηθάνε!». 

Πάντως, όπως εξομολογούνται οι δύο γονείς, όσο δύσκολο κι αν είναι μερικές φορές, δεν θα άλλαζαν με τίποτα τη ζωή τους με τα αξιολάτρευτα μωρά τους! 

Πηγή: The Sun

v