Νοσοκόμα εξετάζει μόνη το μωρό της λίγα λεπτά αφού γέννησε

Νοσοκόμα εξετάζει μόνη το μωρό της λίγα λεπτά αφού γέννησε

Η φωτογράφος Alexandria Mooney έχει τραβήξει πάνω από 100 φωτογραφίες τοκετών αλλά η συγκεκριμένη, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι μοναδική!

Η Chelsea Herpstreith είχε μόλις γεννήσει τον γιο της Julien σε μαιευτήριο στο Μιζούρι αλλά, αντίθετα από τις περισσότερες μαμάδες, αντιστάθηκε στην εξάντληση που προκαλεί ο τοκετός και θέλησε να εξετάσει μόνη της το νεογέννητο μωρό της λίγα λεπτά αφού γέννησε. 

«Είναι μία από τις καλύτερες νοσοκόμες που έχω γνωρίσει και η δουλειά της (που είμαι σίγουρη πως τη θεωρεί ως την καλύτερη δουλειά που υπάρχει) είναι να φροντίζει τα νεογέννητα μωράκια πριν πάνε στο σπίτι τους. Ακούει την καρδιά τους, μετρά την περιφέρεια του κεφαλιού τους, τα ζυγίζει, τα κρατά στην αγκαλιά της, τα ηρεμεί, και πολλά άλλα!

Μια μέρα πριν γεννήσει, μου εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να εξετάσει μόνη της το μωράκι της, όταν με το καλό έρθει στον κόσμο. Η ιδέα της μου φάνηκε εκπληκτική και η σκέψη να την φωτογραφίζω σε όλη αυτή τη διαδικασία, με ενθουσίασε» γράφει μεταξύ άλλων η φωτογράφος. 

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό ενώ η φωτογραφία της Chelsea Herpstreith να εξετάζει το νεογέννητο μωράκι της ταξίδεψε στο διαδίκτυο, προκαλώντας εκατομμύρια θετικές αντιδράσεις. Ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και γερή, τόσο εκείνη όσο και το μικρό της πλασματάκι. 

" target="_blank">

v