Έκανα β χοριακη και έδειχνε μόνο 1,20 - είναι αρνητικό ή την έκανα νωρίς;

Έκανα β χοριακη και έδειχνε μόνο 1,20 - είναι αρνητικό ή την έκανα νωρίς;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Είχα ερωτική επαφή με τον άντρα μου στις γόνιμες μέρες. Πήγα 4 μέρες πριν αδιαθετήσω να κάνω β χοριακή και έδειχνε μόνο 1,20 - είναι αρνητικό ή την έκανα νωρίς;
Απάντηση:

Η χοριακή 1,2 είναι αρνητικό αποτέλεσμα αλλά όπως γράφετε την κάνατε πολύ νωρίς. Η εξέταση καλό είναι να γίνεται την ημέρα της αναμενόμενης εμμήνου ρύσεως για να είναι αξιόπιστη.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v