Ηλιάκη: Συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά μόνο όταν κράτησα το μωρό μου αγκαλιά

Ηλιάκη: Συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά μόνο όταν κράτησα το μωρό μου αγκαλιά

Η αγαπητή δημοσιογράφος Μαρία Ηλιάκη, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την γέννηση της κόρης της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη».  Μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και τη βαθιά συγκίνηση που ένιωσε όταν κράτησε για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά της.

«Το συζητάγαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο προς Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα. Και έγινε.

Πολύ η εγκυμοσύνη ήταν… Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν ξέρω αν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, δεν επιτρεπόταν να πετάξω και ο Στέλιος ήταν μακριά. Ήταν hardcore οι τέσσερις πρώτοι μήνες.

Ο Στέλιος μου έλεγε: ''Τέτοια αναισθησία σε έγκυο, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου''. Ήμουν στον κόσμο μου, δεν καταλάβαινα πολύ, είχα άγνοια κινδύνου, ήμουν cool. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο που άκουσα τον υπέρηχο του μωρού, καθόμουν και κοίταζα τον υπέρηχο. Με σκουντάει ο Στέλιος και μου λέει: 'Το παιδί σου είναι αυτό''. Κοιτάω τον γιατρό και μου λέει: 'Καλά, δεν θα φιλήσεις τον άντρα σου;''. Τους κοιτούσα σαν χαμένη…

Έπαιρνα τις φίλες μου που έχουν γεννήσει και ρωτούσα: ''Θα το αγαπάω;''

Ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη με τους πονοκεφάλους και του εμετούς και δεν είχα χρόνο να νιώσω τα ωραία που χαϊδεύεις την κοιλιά. Έπαθα όμως όλα τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη.

Μόλις γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και εκεί έβαλα τα κλάματα».

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v