Μαμά συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε 11χρονο που έκανε bullying στο παιδί της

Μαμά συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε 11χρονο που έκανε bullying στο παιδί της

Μια μητέρα από την Αλαμπάμα συνελήφθη για επίθεση κατά ανηλίκου, όταν τσακώθηκε με ένα 11χρονο παιδί σε σχολικό λεωφορείο της κομητείας Τζέφερσον. Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνέβη νωρίς το πρωί της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου κοντά στο Μπέρμιγχαμ.

Η Nannatt Waldrop επιβιβάστηκε παράνομα στο λεωφορείο και «θέλοντας να αντιμετωπίσει έναν 11χρονη μαθητή που υποψιαζόταν ότι κάνει μπούλινγκ στο παιδί της», σύμφωνα με τις Αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα επιτέθηκε στο ανήλικο παιδί και το έδειρε. Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης τρίτου βαθμού, την παραβίαση σχολικού λεωφορείου και την αντίσταση κατά της Αρχής. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες μετά την σύλληψή της και αναμένεται να δικαστεί.

«Είδαμε το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την επίθεση μιας γυναίκας σε ένα μικρό παιδί σε ένα από τα σχολικά λεωφορεία την Τρίτη το πρωί», δήλωσε ο Έφορος της κομητείας Τζέφερσον, δηλώνοντας για το περιστατικό:

«Θέλω να είμαι πολύ σαφής: αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς είναι απαράδεκτος και δεν θα γίνει ανεκτός. Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν είναι αποδεκτό οποιοδήποτε είδος βίας, ειδικά η βία κατά μαθητών. Συνεργαζόμασταν και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία». 

Πηγή: Νbcnews

v