Η πεθερά μου δεν με θεωρεί μέλος της οικογένειας επειδή δεν κάνω παιδιά

Η πεθερά μου δεν με θεωρεί μέλος της οικογένειας επειδή δεν κάνω παιδιά

Αχ αυτές οι πεθερές! Καμιά φορά μπορούν να γίνουν τόσο σκληρές που αναρωτιέσαι πως υπήρξαν κάποτε μανούλες. Όπως αυτή η απίστευτη πεθερά που επειδή η νύφη της δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, δεν θεωρεί εκείνη και τον γιο της κανονική οικογένεια. Και, φυσικά, δεν χάνει ευκαιρία να τους το δείχνει.

Την άσχημη συμπεριφορά της μοιράστηκε στο διαδίκτυο η ίδια η νύφη της, η οποία τόνισε πως ενώ υποφέρουν ήδη και αυτή και ο σύζυγός της από το γεγονός ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, η πεθερά της φροντίζει να το κάνει ακόμα χειρότερο.

Παρ’ όλ’ αυτά, εκείνοι λατρεύουν, όπως λέει, να περνάνε χρόνο με τα παιδιά των άλλων μελών της οικογένειας, τα ανήψια τους, τα οποία είναι και πάρα πολλά. Η πεθερά της, όμως, δεν το λαμβάνει υπ’ όψιν και φροντίζει να τους αποκλείει συχνά-πυκνά από οικογενειακές συγκεντρώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για παιδικά πάρτι.

Το χειρότερο το έκανε πρόσφατα, όταν ξεκίνησε να φτιάχνει ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών. Η γυναίκα προσφέρθηκε να της δώσει και δικές τους φωτογραφίες, αλλά εκείνη της είπε ότι δεν χρειάζεται ακόμη. Λίγο καιρό αργότερα, έμαθε ότι η πεθερά της είχε ολοκληρώσει το άλμπουμ χωρίς να συμπεριλάβει ούτε μία φωτογραφία τους.

Όταν ανακοίνωσε σε όλους τα νέα για το άλμπουμ, η γυναίκα την αντιμετώπισε ευθέως για να πάρει την απάντηση ότι δεν έχουν χώρο ανάμεσα στους άλλους επειδή δεν έχουν ακόμη παιδιά, άρα δεν έχουν και οικογένεια.

Όπως αφηγείται, η κουβέντα μεταξύ τους εξελίχθηκε σε καυγά με τον άντρα της να μένει αμέτοχος και, μάλιστα, να της κάνει και παρατήρηση που το ξεκίνησε.

Πηγή: amomama.com

v