Θεοφανία Παπαθωμά: ο άντρας πρέπει να φροντίζει τη μητέρα των παιδιών του

Θεοφανία Παπαθωμά: ο άντρας πρέπει να φροντίζει τη μητέρα των παιδιών του

Η Θεοφανία Παπαθωμά που το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και την οικογένεια στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Σύμφωνα με την ηθοποιό, κάθε μέλος της οικογένειας έχει τον ρόλο του ενώ τα παιδιά δικαιούνται την περισσότερη φροντίδα και προσοχή: «Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο… Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως επίσης θαυμασμός και αγάπη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας, λέγοντας πως αφορά σε αυτόν που την κάνει συμπληρώνοντας: «δεν μου έχει τύχει να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν της αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».

Πηγή: Protothema.gr

v