Ζευγάρι με 6 παιδιά υιοθέτησε 7 αδέλφια που έχασαν τους γονείς τους

Ζευγάρι με 6 παιδιά υιοθέτησε 7 αδέλφια που έχασαν τους γονείς τους

Μια οικογένεια του Νιου Τζέρσεϊ σχεδόν διπλασιάστηκε σε μέγεθος μέσα σε λίγες ώρες, αφού οι γονείς 6 παιδιών αποφάσισαν να υιοθετήσουν 7 ορφανά αδέλφια από την Ουκρανία.

Οι Wade και Michelle Torppey είχαν ήδη γεμάτη την αγκαλιά τους από τα βιολογικά τους παιδιά όταν έμαθαν για τα αδελφάκια που ζούσαν σε ορφανοτροφείο απ’ όταν πέθαναν οι γονείς τους. 

Ωστόσο, είχαν ακόμα πολλή αγάπη να προσφέρουν κι έτσι αποφάσισαν να ανοίξουν το σπίτι και την καρδιά τους στα 7 παιδιά ηλικίας 17, 14, 12, 11, 9, 8 και 6 ετών. Μετά από χρόνια επισκέψεων και καθυστερήσεων λόγω της πανδημίας, τα αδέλφια υιοθετήθηκαν επίσημα στην οικογένεια Torppey τον Ιούλιο.

«Εάν υπάρχει κάτι που κάνουμε καλά, είναι να είμαστε γονείς. Πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά ήταν δώρο από τον Θεό, για να συνεχίσουμε να είμαστε γονείς για λίγα χρόνια ακόμα» λέει ο μπαμπάς της οικογένειας, προσθέτοντας πως τα βιολογικά τους παιδιά είναι αρκετά μεγάλα και σύντομα θα ανοίξουν τα φτερά τους μακριά από τη μαμά και τον μπαμπά. 

Η Michelle, από τη μεριά της, ανέφερε πως η κατάσταση στο σπίτι είναι συχνά χαοτική, αλλά γεμάτη αγάπη και γέλιο. Το ζευγάρι θέλησε να προσφέρει στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους μια όμορφη ζωή δίπλα σε ανθρώπους που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. 

Η τοπική κοινωνία στηρίζει και βοηθάει με κάθε τρόπο την μεγάλη αυτή οικογένεια, ενώ, όπως αναφέρουν οι γείτονες, το ζευγάρι έχει γίνει πρότυπο αλληλεγγύης και αγάπης και εμπνέει όσους τους γνωρίζουν. 

Πηγή: news.yahoo.com

v