Στο νοσοκομείο 8χρονο κορίτσι μετά από καταγγελία για βιασμό

Στο νοσοκομείο 8χρονο κορίτσι μετά από καταγγελία για βιασμό

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Ρόδου μετά από την αποκάλυψη τοπικού μέσου για ένα κορίτσι 8 ετών που βρίσκεται στο νοσοκομείο, υπό στενή παρακολούθηση, ύστερα από καταγγελία πως έχει υποστεί βιασμό.

Το κορίτσι, που κατάγεται από χωριό του νησιού, παραμένει σε νοσοκομείο της Ρόδου υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου. Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει δώσει εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε πρώτη φάση, έχει διαπιστωθεί ότι έχει τελεστεί «βιασμός παρά φύση», γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές. Στο στόχαστρο βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές, ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.

Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός, ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

Πηγή: protothema.gr

v