Αχώριστες αδερφές έφεραν στον κόσμο τα αγοράκια τους με λίγες ώρες διαφορά

Αχώριστες αδερφές έφεραν στον κόσμο τα αγοράκια τους με λίγες ώρες διαφορά

Δύο αχώριστες αδερφές, η Rebekah και η Megan, τίμησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυνατή φιλία που τις συνδέει από μικρά παιδιά, γεννώντας τα υπέροχα αγοράκια τους σχεδόν ταυτόχρονα!

Πριν από μερικούς μήνες οι δύο αδερφές έμαθαν ότι περιμένουν παιδί την ίδια περίοδο, ενώ πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν σε διπλανά δωμάτια τοκετού στο μαιευτήριο του τόπου τους, το MercyOne North Iowa Birth Center. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, ειδικά αφού μπόρεσαν να μοιραστούνε κάτι τόσο όμορφο και μοναδικό όπως είναι η γέννηση των γιων τους.

Αυτό συνέβη στις 6 και 7 του μηνός, όταν οι δυο τους γέννησαν με διαφορά μερικών μόνο ωρών τον μικρούλη Ezra Gray και τον ξαδερφούλη του, Huxley.

«Δεν γνωρίζαμε το φύλο των παιδιών και με την παράδοση της οικογένειας να βγάζει κορίτσια, ήταν έκπληξη που γεννήσαμε και οι δύο αγοράκια», λέει η Rebekah, «ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα όλο αυτό, να μοιραστώ ένα τέτοιο θαύμα με την αγαπημένη μου αδερφή».

Πόσο τυχερές είναι οι δύο μανούλες, αλλά και πόσο τυχερά είναι τα δύο ξαδερφάκια που θα μοιραστούνε τόσα πολλά μεγαλώνοντας δίπλα δίπλα.

Πηγή: mercyone.org

v