5 νοσοκόμες που δουλεύουν μαζί σε ΜΕΘ νεογνών έγιναν μαμάδες μέσα σε 1 μήνα!

5 νοσοκόμες που δουλεύουν μαζί σε ΜΕΘ νεογνών έγιναν μαμάδες μέσα σε 1 μήνα!

Πέντε νοσοκόμες που εργάζονται στην ίδια μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών σε νοσοκομείο του Ιλινόις γέννησαν όλες μέσα σε ένα μήνα, η μία μετά την άλλη. Ένας εκπρόσωπος του Advocate Children's Hospital – Oak Lawn είπε στο Fox News ότι όλα τα μωρά γεννήθηκαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Tα νεογέννητα μωράκια συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι μαμάδες τους έχουν άδεια μητρότητας. Σε δήλωση που δόθηκε στο Fox News, το Advocate Children’s Hospital – Oak Lawn συνεχάρη τις πέντε νοσοκόμες και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Αυτές οι νοσοκόμες εργάστηκαν ακούραστα τους τελευταίους 19 μήνες καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας - και χάρηκαν πολύ όταν γέννησαν όλα τα μωρά τους μέσα σε 1 μήνα, η μία μετά την άλλη. Αγαπάμε τις νοσοκόμες μας και τα μωρά τους», ανακοίνωσε το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου, δύο από τις νοσοκόμες γέννησαν στα τέλη Ιουνίου και οι άλλες τρεις γέννησαν κοντά στα τέλη Ιουλίου.

Η νοσοκόμα Rosa Brito γέννησε τον γιο της Zayan στις 23 Ιουνίου και η νοσοκόμα Frieda Etscheid γέννησε την κόρη της Aurora στις 29 Ιουνίου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο. Εν τω μεταξύ, η νοσοκόμα Angelica Prisk γέννησε τον γιο της Wyatt στις 22 Ιουλίου. Η νοσοκόμα Christina Imer γέννησε τον γιο της Benjamin στις 27 Ιουλίου και η νοσοκόμα Ashley Becht την κόρη της Lainey στις 30 Ιουλίου.

Πηγή: foxnews.com

v