Αστυνομικοί έσωσαν μωράκι από βέβαιο θάνατο - σταμάτησε να αναπνέει ξαφνικά

Αστυνομικοί έσωσαν μωράκι από βέβαιο θάνατο - σταμάτησε να αναπνέει ξαφνικά

Η μητέρα ενός πρόωρου μωρού, του οποίου η ζωή σώθηκε χάρη στους αστυνομικούς του Sudbury, είπε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα που η κόρη της έγινε ξαφνικά μπλε και σταμάτησε να αναπνέει...

Η Natasha Brennan 33 ετών και μητέρα 3 παιδιών έζησε έναν εφιάλτη όταν το μωράκι της που είχε γεννηθεί πρόωρα, σταμάτησε να αναπνέει. Η Marnie, η οποία είναι μόλις 14 εβδομάδων, γεννήθηκε 10 εβδομάδες νωρίτερα απ' το αναμενόμενο και η υγεία της είναι ιδιαίτερα εύθραυστη.

Πριν από λίγες μέρες, οι γονείς της την πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα που έμοιαζαν με κρυολόγημα. Οι εξετάσεις όμως έδειξαν ότι είχε έναν αναπνευστικό συγκυτιακό ιό, ο οποίος θα μπορούσε να της προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι μπορούσαν να πάρουν την κόρη τους σπίτι και να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της.

Την περασμένη Πέμπτη όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε. «Κοιμόταν στην κούνια της και την σήκωσα γιατί δε φαινόταν καλά. Ήταν πολύ χλωμή» θυμάται η μητέρα της. Μέχρι να τηλεφωνήσει στον γιατρό η μικρούλα είχε γίνει μπλε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η μητέρα της Brennan προσπάθησε να βοηθήσει την εγγονή της κάνοντάς της καρδιοπνευμονική ανάνηψη, χωρίς αποτέλεσμα.

Ευτυχώς, αστυνομικοί από το Sudbury κατέφθασαν για να βοηθήσουν. «Η Marnie ήταν αναίσθητη για 10 λεπτά. Η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα και οι αστυνομικοί έτρεξαν κοντά της. Ανέλαβαν να της κάνουν καρδιοπνευμονική ανάνηψη και μετά από περίπου 6 λεπτά άκουσα έναν από αυτούς να λέει ''αναπνέει''. Δεν ήξερα τι να κάνω, απλώς σωριάστηκα στο πάτωμα» δήλωσε η μητέρα, ενώ συμπλήρωσε «Έσωσαν τη ζωή του παιδιού μου και θα τους είμαι αιώνια ευγνώμων».

Πηγή: eadt.co.uk

v