Μετά από 70 χρόνια γάμου, «έφυγαν» μαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου

Μετά από 70 χρόνια γάμου, «έφυγαν» μαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου

Ένα ζευγάρι από το Οχάιο που πρόσφατα γιόρτασε την 70η επέτειο του γάμου του, έφυγε από τη ζωή με διαφορά λίγων λεπτών, αφήνοντας πίσω του επτά δεκαετίες αναμνήσεων, πέντε παιδιά, 13 εγγόνια και 28 δισέγγονα.

Ο Dick και η Shirley Meek γιόρτασαν την επέτειό τους στις 22 Δεκεμβρίου μαζί με όλη τους την οικογένεια. Εκείνη την ημέρα, ενημέρωσαν τα παιδιά τους ότι δεν αισθάνονται πολύ καλά, υποθέτοντας ότι έχουν ένα απλό κρύωμα.  Ωστόσο, η κατάστασή τους χειροτέρεψε και σύντομα αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή. 

Στις 8 Ιανουαρίου βρέθηκαν και οι δύο θετικοί στον κορονοϊό. Όταν η κατάσταση της υγείας τους άρχισε να χειροτερεύει αισθητά, το ζευγάρι ζήτησε να περάσουν μαζί τις τελευταίες τους στιγμές. Το προσωπικό του νοσοκομείου βρήκε ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια και τον κατάλληλο εξοπλισμό, πραγματοποιώντας την ευχή τους. 

Ο 90χρονος Dick και η 87χρονη Shirley που δεν είχαν χωρίσει ποτέ από τη μέρα που γνωρίστηκαν, πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου στις 16 Ιανουαρίου. «Κρατιόντουσαν χέρι χέρι και το κεφάλι της μαμάς μου ήταν στον ώμο του μπαμπά μου», είπε η κόρη τους, Debbie Meek Howell.

«Οι γονείς μου έζησαν μαζί, αγαπημένοι και ενωμένοι, "μέχρι ονα τους χωρίσει ο θάνατος". Πόσοι άνθρωποι έχουν την τύχη να το ζήσουν μια τέτοια σχέση;», συμπλήρωσε συγκινημένη η κόρη τους.

Πηγή: abc7news.com

v