Στικούδη: απαντά στις κατηγορίες ότι «παράτησε το μωρό της» για τη δουλειά

Στικούδη: απαντά στις κατηγορίες ότι «παράτησε το μωρό της» για τη δουλειά

Τελικά, καμία μαμά δε γλυτώνει από τα σχόλια των «τέλειων», είτε είναι ανώνυμη είτε επώνυμη. Ίσως, μάλιστα, να είναι και χειρότερα να είσαι επώνυμη γιατί τρώγονται ακόμα πιο πολύ να πέσουν να σε φάνε στο πρώτο «λάθος». Από την άλλη, έχει τουλάχιστον ένα δημόσιο βήμα να απαντήσεις στους κατήγορούς σου όπως τους αξίζει. Όπως έκανε, δηλαδή, η Κατερίνα Στικούδη μετά τα όσα άκουσε για την επιστροφή της στο J2US 13 μέρες μετά τη γέννα.

Η τραγουδίστρια και νέα μητέρα επέλεξε μια εξαιρετικά σέξι ενδυματολογική επιλογή για την επιστροφή της, δείχνοντας ότι η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου με την εγκυμοσύνη. Αν και όλοι εντυπωσιάστηκαν με το κορμί της, λίγες μέρες μετά τη γέννα, υπήρξαν οι κακές γλώσσες που την κατηγόρησαν για την απόφασή της να εργαστεί τόσο νωρίς, αφήνοντας το παιδί της στο σπίτι.

Η ίδια, αν και συνήθως δεν απαντά σε προσωπικά σχόλια, αυτή τη φορά αποφάσισε να απαντήσει με άρθρο της στο Bestofyou όπου γράφει, μεταξύ άλλων:

«Σε όλους αυτούς λοιπόν που λένε ότι "παρατάει το παιδί της", "δεν είναι καλή μάνα", "την νοιάζει μόνο η προβολή" και άλλα τέτοια, θα μπορούσα να ανταπαντήσω κάνοντας τη ζωή μου reality μέσω των λογαριασμών, όπως τόσοι άλλοι κάνουν, και μάλιστα έχοντας και έσοδα, δείχνοντας ότι είμαι 24 ώρες το 24ωρο με το όμορφο πλάσμα που ήρθε σε τούτο τον κόσμο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Θα μπορούσα να ξεστομίσω ότι η μητέρα μου είναι νέα και ο άντρας μου είναι μοντέρνος και έχουν τη γνώση την προσήλωση και την ικανότητα να φροντίσουν ένα παιδί για μερικές ώρες που θα λείψω. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες. Θα μπορούσα επίσης να πω ότι είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και, αφού δώσω πικάντικες λεπτομέρειες για τα τυχόν "θέματα λοχείας" που αντιμετωπίζω, να εξηγήσω πόσο καλά νιώθω. Δεν θα έπειθα κανένα. Θα μπορούσα να εξηγήσω καλύτερα και πιο εμπεριστατωμένα ότι δε ζούμε στο 1932, όταν η γυναίκα ήταν σε σαφώς πιο δύσκολη κοινωνικά και εργασιακά θέση (όχι ότι σήμερα έχει λύσει τα προβλήματά της). Δεν ανοίγεις τέτοια κουβέντα με συζητητή πίσω από το πληκτρολόγιο, δε βγαίνει άκρη. Θα μπορούσα τέλος να αδιαφορήσω και να μη μπω καν στον κόπο να γράψω αυτά τα δυο λόγια…

Όμως έχει κάποια αξία να πούμε το εξής: ότι είναι εντελώς άτοπο να ασχολούμαστε με το αν μια τηλεοπτική παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της νωρίς, ή ακόμα και αν κάποιο νέο και άμυαλο, αγενές παιδί προκαλεί τόσο πολύ στα social media, την ώρα που γυναίκες δολοφονούνται σα να μην τρέχει τίποτα, εργαζόμενοι χάνουν τη ζωή τους δουλεύοντας υπερωρίες σε αντίξοες συνθήκες και δεν ανοίγει ρουθούνι, ντρελιβεράδες σκοτώνονται σε τροχαία καθημερινά και "είναι ακόμα μια Τετάρτη", και τόσα άλλα ακόμα. Καιρός να δούμε τις προτεραιότητές μας, να κοιτάξουμε τα χιλιάδες προβλήματα που έχει η κοινωνία μας και πως εμείς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη. Προφανώς τα social media δεν έχουν βοηθήσει και πάρα πολύ…»

Πηγή: thetoc.gr

v