Είχαν 2 αγόρια και πήγαν για το κορίτσι, αλλά κατέληξαν... με πεντάδυμα!

Είχαν 2 αγόρια και πήγαν για το κορίτσι, αλλά κατέληξαν... με πεντάδυμα!

Η Megan και ο Joshua είχαν ήδη δύο υπέροχα αγόρια, 8 και 3 ετών, όταν αποφάσισαν να προσπαθήσουν για ένα τρίτο παιδί, με την κρυφή επιθυμία να είναι κοριτσάκι. Τελικά, η ζωή τους χάρισε όχι ένα άλλα 4 κοριτσάκια και ένα ακόμα αγοράκι – έκαναν 5δυμα!

Η πανευτυχής μαμά έχει πολυκυστικές ωοθήκες και τις δύο προηγούμενες φορές είχε συλλάβει με τεχνητό τρόπο, αλλά τώρα έμεινε έγκυος πριν προλάβουν καν να επισκεφθούν τον γιατρό.

«Όταν αποφασίσαμε να πάμε για το τρίτο δεν περίμενα να μείνω έγκυος χωρίς υποβοήθηση, αλλά συνέβη», θυμάται η Megan, «καταχαρήκαμε, αλλά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό που ακολούθησε. Αρχικά μας είπαν ότι περιμένουμε πεντάδυμα, αλλά μόνο το ένα μοιάζει να επιβιώνει. Στη συνέχεια, όμως, ακούσαμε 5 καρδιές. Ήταν υπέροχο και σοκαριστικό μαζί.»

Το ζευγάρι είχε περάσει δύσκολα με τον δεύτερο γιο τους, λόγω μιας πάθησης που τον κράτησε στην εντατική για αρκετό καιρό μετά τη γέννα. Αυτή η εμπειρία έκανε τη Megan να ανησυχεί για την υγεία των πέντε παιδιών που πλέον κυοφορούσε.

Παρ’ όλ’ αυτά, αν και η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ πιο δύσκολη από τις προηγούμενες που είχε μόνο ένα παιδί, τη μέρα της γέννας όλα πήγαν ομαλά – τα μωρά γεννήθηκαν εύκολα και γρήγορα μέσω καισαρικής στις 32 εβδομάδες.

«Έπαθα σοκ», λέει η μαμά, «γιατί βγήκαν το ένα μετά το άλλο. Πήρε περισσότερη ώρα να με ράψουν από ότι να βγάλουν τα παιδιά από μέσα μου. Επιπλέον, ανάρρωσα πολύ γρήγορα από την εγχείρηση, ενώ και τα μωρά μας βγήκαν από τη θερμοκοιτίδα σε 3 μόλις εβδομάδες παρά τις προβλέψεις για μήνα και βάλε».

«Η ζωή με 5 βρέφη είναι ένα μικρό χάος», συνεχίζει, «αλλά είμαστε απίστευτα ευτυχισμένοι που είναι παιδιά μας και ζούμε όλοι μαζί. Φυσικά, σε λίγα χρόνια θα πρέπει να αλλάξουμε σπίτι, αλλά χαλάλι τους».

Πηγή: thesun.co.uk

v