Μαμά γέννησε έναν μικρό... γίγαντα με βάρος σχεδόν 7 κιλά!

Μαμά γέννησε έναν μικρό... γίγαντα με βάρος σχεδόν 7 κιλά!

Μια μαμά από την Μ. Βρετανία μπορεί να υπερηφανεύεται πως γέννησε το τρίτο μεγαλύτερο μωρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ζυγίζει 6 κιλά και 77 γραμμάρια. Η Cherral Mitchell, 31 ετών, χρειάστηκε βοήθεια από δύο μαίες για να φέρει στον κόσμο τον μικρό της Alpha με καισαρική τομή.

Η Cherral, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά, εξομολογήθηκε πως ο Alpha ήταν έτσι κι αλλιώς μία έκπληξη για το ζευγάρι αφού δεν σκόπευαν να κάνουν άλλο παιδί και έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών. Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε με την γέννηση του γιου της καθώς κανείς δεν περίμενε ότι «θα ήταν τόσο μεγάλος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μαμά του. 

«Μόλις γεννήθηκε ο Alpha, οι γιατροί και οι νοσοκόμες είπαν ότι είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχουν δει κι αμέσως άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο αν είναι και το μεγαλύτερο νεογέννητο που έχει γεννηθεί στην Μ. Βρετανία» λέει η Cherral.



Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Alpha πιστεύεται ότι είναι το τρίτο μεγαλύτερο μωρό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ρεκόρ κατέχει ο Guy Carr, ο οποίος γεννήθηκε 7 κιλά και 30 γραμμάρια το 1992, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο George King, ο οποίος γεννήθηκε ακριβώς 7 κιλά το 2013. 

Πάντως, οι γιατροί έχουν επιστημονική εξήγηση για τα κιλά του νεογέννητου αγοριού. «Πιστεύουν ότι επειδή διαγνώστηκα αρκετά αργά με διαβήτη κύησης, ο Alpha έπαιρνε υψηλή πρόσληψη ζάχαρης» αναφέρει η μητέρα του. Όπως και να’ χει, είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι και του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος. 

Πηγή: oxfordmail.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v