Έχω καθυστέρηση 12 μέρες. Μπορεί να φταίει στο ότι νόσησα από κορονοϊό;

Έχω καθυστέρηση 12 μέρες. Μπορεί να φταίει στο ότι νόσησα από κορονοϊό;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω καθυστέρηση εδώ και 12 μέρες, έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης και έχει βγει αρνητικό. Όλες αυτές τις μέρες που έχω καθυστέρηση έχω κάποιους πόνους στην κοιλιά σαν να μου έρχεται περίοδος και μερικές φορές νιώθω και πρησμένη. Πρόσφατα νόσησα από κορονοϊό και έχασα απότομα κιλά, τα οποία ξαναέβαλα μέσα σε μερικές μέρες. Μήπως είναι αυτή η αιτία που έχω καθυστέρηση;
Απάντηση:

Όπως μας γράφετε, νοσήσατε από κορονοϊό. Το γεγονός αυτό επηρέασε οπωσδήποτε τα επίπεδα του στρες σας. Μια διαταραχή των ορμονών σας είναι εύλογη μετά από μια νόσηση είτε απο κορονοϊό είτε από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v