Καγιά: το φυσιολογικό είναι να γερνάμε, μου αρέσω με τις ρυτίδες μου

Καγιά: το φυσιολογικό είναι να γερνάμε, μου αρέσω με τις ρυτίδες μου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι ζητάει από τους φωτογράφους να μην επεξεργάζονται τις φωτογραφίες της. Στα 43 της χρόνια, φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνάει και δεν θέλει να κρύβει τις ρυτίδες της με ρετούς ή υπερβολικές επεμβάσεις.

«Το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου» δήλωσε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στο Down Town Κύπρου, προσθέτοντας ότι όποτε φωτογραφίζεται πλέον απαιτεί να μην της κάνουν ρετούς.

«Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα. Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου», πρόσθεσε.

Πηγή: lifo.gr

v