Ο μικρός Χρήστος Εφραίμ κέρδισε την 1η μάχη με τον καρκίνο και χαμογελά ξανά

Ο μικρός Χρήστος Εφραίμ κέρδισε την 1η μάχη με τον καρκίνο και χαμογελά ξανά

Ο μικρός Χρήστος Εφραίμ από τη Θεσσαλονίκη, έχει διαγνωστεί με το εκ γενετής σπάνιο σύνδρομο Βeckwith–Wiedeman (BWS), πάσχει από καρκίνο του ήπατος (ηπατοβλάστωμα) και παρόλο που είχε υποβληθεί στον απαραίτητο κύκλο χημειοθεραπειών, παρουσιάστηκε σημαντική αύξηση του μεγέθους του όγκου.

Εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στο ειδικό κέντρο μεταμοσχεύσεων ISMEΤT στο Παλέρμο της Σικελίας, όπου κατάφερε να πάει έπειτα από την στήριξη και την αγάπη του κόσμου, και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπείας. Ο μικρός μαχητής ξεπέρασε τις παρενέργειες που τον ταλαιπώρησαν και χαμογελά ξανά, ενώ υπήρξε μείωση των καρκινικών δεικτών.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από τον οργανισμό «Πράξη Αγάπης», θα υποβληθεί στον Β’ κύκλο των απαραίτητων χημειοθεραπειών, προκειμένου να υποβληθεί στο άμεσο μέλλον σε μεταμόσχευση ήπατος.

«Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, σταθερά να είμαστε στο πλευρό του μικρού Χρήστου- Εφραίμ,  έως ότου επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα! Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε την ελπίδα στο μικρό μας μαχητή!» κλείνει την ανάρτησή του ο οργανισμός «Πράξη Αγάπης» που συνεχίζει να στηρίζει τον μικρό Χρήστος Εφραίμ στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του. 



v