Σ. Τζ. Πάρκερ: σας ενοχλούν τα γκρίζα μου μαλλιά - να εξαφανιστώ επειδή γερνάω;

Σ. Τζ. Πάρκερ: σας ενοχλούν τα γκρίζα μου μαλλιά - να εξαφανιστώ επειδή γερνάω;

Την γνωρίσαμε στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City» και τη αγαπήσαμε για την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά της. H γνωστή ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που πλέον είναι 56 ετών, απαντά στα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή και την ηλικία της, κάνοντας λόγο για μισογυνισμό και τον σεξισμό.

Όταν τον Ιούλιο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού που την έδειχναν να γευματίζει με φίλους της, ξέσπασε «πόλεμος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το χρώμα των μαλλιών της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, μίλησε με οργή για όσα γράφονται για την ηλικία των γυναικών και τα γκρίζα μαλλιά και, όπως φαίνεται, εξέφρασε πολλές γυναίκες.

Την έκρηξη της πυροδότησε επίσης και η κριτική που δέχθηκε η ίδια και οι συμπρωταγωνίστριές της στο «Sex and the City» για το πώς άλλαξε η εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου.

«Υπάρχει τόσα πολλά μισογύνικα σχόλια όσον αφορά εμάς (τις γυναίκες) που ποτέ δεν θα γινόταν για έναν άνδρα», ανέφερε η 56χρονη ηθοποιός. «Κάθομαι με τον (παρουσιαστή) Άντι Κοέν και είναι όλος γκρίζα μαλλιά και είναι θεσπέσιος. Γιατί είναι OK για αυτόν;».

Η ηθοποιός έκανε λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους τα social media: τους επιτίθενται και ορίζουν τα δικά τους πρότυπα, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν τι θέλουν. Τη μία σχολιάζουν τις πολλές ρυτίδες, την άλλη ότι δεν έχει πολλές ρυτίδες, άρα έκανε πλαστική.

«Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες. Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε σήμερα, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσιολογικά και να μη φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε η Πάρκερ και συνεχισε:

«Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή», πρόσθεσε. «Τι να κάνω για αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να Εξαφανιστώ;».

Πηγή: thetoc.gr

v