Μαμά έπεσε με το 2χρονο παιδί της σε χαράδρα 30 μέτρων και βγήκαν ζωντανοί

Μαμά έπεσε με το 2χρονο παιδί της σε χαράδρα 30 μέτρων και βγήκαν ζωντανοί

Μια απίστευτη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μια μητέρα έπεσε με το 2χρονο κοριτσάκι της σε χαράδρα 30 μέτρων, όταν είχαν πάει για πεζοπορία στους καταρράκτες Multnomah στο Όρεγκον. Ευτυχώς, επέζησαν και οι δύο από την πτώση και τώρα είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το NBC News, το μικρό παιδί γλίστρησε από το μονοπάτι της πεζοπορίας και η μητέρα του αμέσως προσπάθησε να το αρπάξει, όμως, έπεσαν και οι δυο στο ρυάκι που βρισκόταν από κάτω.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Multnomah δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε στο περιστατικό στους καταρράκτες Multnomah, περίπου 30 μίλια ανατολικά του Πόρτλαντ, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

«Οι άλλοι πεζοπόροι, μεταξύ των οποίων κι ένας γιατρός εκτός υπηρεσίας, έσωσαν τη μητέρα και τη κόρη της και αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν θεραπεία για τα τραύματά τους», δήλωσε στο NBC News ο Chris Liedle, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Multnomah, ενώ εξήγησε ότι όταν τις βρήκαν είχαν και οι δύο τις αισθήσεις τους και τα τραύματά τους δεν ήταν τόσο σοβαρά.

«Αρχικά αναφέρθηκε στο 911 ότι το ύψος της πτώσης ήταν περίπου 15 μέτρα. Μετά την επιβεβαίωση του σημείου όπου έπεσαν, όμως, οι ανταποκριτές πιστεύουν ότι ήταν περίπου 30 μέτρα» πρόσθεσε στη συνέντευξη τύπου.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Multnomah ευχαρίστησε την πυροσβεστική εταιρεία Corbett, την τοπική εταιρεία ασθενοφόρων και όλους όσους βοήθησαν.

Ο καταρράκτης Multnomah είναι ο υψηλότερος του Όρεγκον και ο πιο επισκέψιμος φυσικός χώρος αναψυχής στον βορειοδυτικό Ειρηνικό, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ.

Πηγή: nbcnews.com

v