Ρούλα Ρέβη: δέχομαι bullying επειδή είμαι πιο μεγάλη από τον άντρα μου

Ρούλα Ρέβη: δέχομαι bullying επειδή είμαι πιο μεγάλη από τον άντρα μου

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το bullying που έχει βιώσει για τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα, λόγω της διαφοράς ηλικίας, που τους χωρίζει. ‘Έπειτα από 7 χρόνια παντρεμένη και 2 παιδιά, η γνωστή φωτογράφος δέχεται ακόμα αρνητικά σχόλια για την ηλικία της.

«Το bullying για την διαφορά ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμα. Και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ό,τι κι αν λες κατά του bullying και υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει αυτό το χτικιό μέσα σου, θα σου βγει η κακία. Μου έτυχε να ακούσω μια γυναίκα δημοσιογράφο, επώνυμη να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα», δήλωσε αρχικά η Ρούλα Ρέβη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που την ενόχλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show. «Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε, γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα μου ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι», εξήγησε.

Τέλος, χιουμοριστικά ανέλυσε τα πλεονεκτήματα του να έχει μια γυναίκα σύζυγο νεότερο από εκείνη. «Υπάρχουν μόνο αβαντάζ, όταν ο άντρας σου είναι νεότερος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς, έχει περισσότερη ενέργεια, όταν εσύ γίνεσαι μαμά. Το άγχος, η αγωνία και ο φόβος μου προκάλεσαν πολλά σοβαρά προβλήματα στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μέχρι τον πέμπτο μήνα ήταν όλα ρόδινα, αλλά μετά είχα αιμορραγίες και αποκολλήσεις. Γέννησα αρκετά πρόωρα, σχεδόν 7,5 μηνών», είπε η Ρούλα Ρέβη.

Πηγή: Protothema.gr

v