18χρονη μαμά απαντά σε όσους της λένε «πώς έχεις μωρό, όταν εσύ είσαι μωρό;»

18χρονη μαμά απαντά σε όσους της λένε «πώς έχεις μωρό, όταν εσύ είσαι μωρό;»

Μια 18χρονη μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ανακάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της. Η Jordanna Lamb μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι από την ανακοίνωση. Μάλιστα, κάποιοι έκαναν και κάποια πολύ άκομψα και αρνητικά σχόλια.

Η Jordanna συνηθίζει να ανεβάζει στιγμιότυπα της ζωής της με το 1 ετών παιδάκι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τik Tok. Πρόσφατα, έμαθε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο μωράκι της και μη κρύβοντας τη χαρά της το μοιράστηκε με τους ακολούθους της.

Κάποιοι ωστόσο, αντί να τη συγχαρούν και να της ευχηθούν τα καλύτερα, σχολίασαν αρνητικά το νεαρό της ηλικίας της. Μάλιστα, ένας χρήστης σχολίασε  «Δεν θα έπρεπε να κάνεις παιδιά, όταν εσύ η ίδια είσαι παιδί»

Όμως η μητέρα δεν πτοήθηκε από τα κακόβουλα σχόλια και τόνισε ότι είναι ενήλικη, καθώς και το ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένη. «Δεν έχετε ιδέα πόσο ευτυχισμένη είμαι» είπε.

Πολλοί θαυμαστές έσπευσαν να προσφέρουν λόγια υποστήριξης. Ένας από αυτούς είπε: «Το να κάνεις παιδιά νέα είναι το καλύτερο».

Πηγή: thesun.co.uk

v