Πρέπει να μαλώνουμε ένα ξένο παιδί όταν έχει ξεπεράσει τα όρια ή όχι; 

Πρέπει να μαλώνουμε ένα ξένο παιδί όταν έχει ξεπεράσει τα όρια ή όχι;

Εσείς θα μαλώνατε ένα ξένο παιδί αν συμπεριφερόταν με τρόπο που να σας ενοχλούσε; Αυτή η γυναίκα έφτασε στο σημείο που έπρεπε να το κάνει, αλλά όταν μοιράστηκε την ιστορία της στο διαδίκτυο προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων και δίχασε τους περισσότερους γονείς.

Η 23χρονη έτρωγε με την οικογένειά της σε ένα οικογενειακό εστιατόριο, όταν ένα παιδί κάτω των δέκα ετών άρχισε να τρέχει πάνω-κάτω, να κάνει ρόδες και να φωνάζει με όλη του τη δύναμη.

Γράφοντας στο Reddit είπε: «Ήταν ενοχλητικό, αλλά τον αγνοήσαμε και συνεχίσαμε το γεύμα μας. Η μητέρα του καθόταν στο τραπέζι τους και μιλούσε με τους ενήλικες με τους οποίους ήταν μαζί και αγνοούσε εντελώς τον γιο της, εκτός από το να του λέει περιστασιακά να έρθει να τελειώσει το φαγητό του», ενώ συνέχισε λέγοντας «Μία από τις πολλές φορές που πέρασε τρέχοντας από το τραπέζι μας, σταμάτησε, πήρε το καπέλο μου και το φόρεσε».

Μόλις το αγόρι πήγε να φύγει με το καπέλο, εκείνη του είπε απότομα: «Δώσ' το πίσω αμέσως! Είναι εξαιρετικά αγενές να παίρνεις τα πράγματα των άλλων χωρίς να ρωτάς, μην το ξανακάνεις αυτό». Το παιδί τράβηξε τελικά την προσοχή της μητέρας του, αναγκάζοντάς την να έρθει να δει τι συμβαίνει.

«Η μητέρα του άκουσε ένα μέρος των όσων έλεγα, καθώς ήρθε κοντά μας και μου είπε θυμωμένη να αφήσω ήσυχο το γιο της- εξήγησα ότι είχε πάρει τα πράγματά μου και του έλεγα να μην το κάνει» εξήγησε η κοπέλα. «

Μου είπε ότι δεν έπρεπε να κάνω έτσι καθώς είναι "απλά ένα παιδί" και ότι θα έπρεπε απλά να τον αφήσω να παίξει με το καπέλο ή να του το ζητήσω πίσω ευγενικά χωρίς να τον μαλώσω».

Οι περισσότεροι χρήστες πήραν το μέρος της αλλά αρκετοί θεώρησαν ότι έπραξε λάθος.

Πηγή: thesun.co.uk

v