4χρονη χάρισε τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο κι έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

4χρονη χάρισε τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο κι έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

Όλοι συμφωνούμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε όσο γίνεται δίπλα στους συνανθρώπους μας στις δύσκολες στιγμές, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. Αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει και ένα 4χρονο κοριτσάκι από τον Πύργο Ηλείας, μετά από προτροπή των γονιών του, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα αλληλοβοήθειας.

Προκειμένου να συμπαρασταθεί στα παιδιά που έχουν καρκίνο και λόγω των χημειοθεραπειών δεν έχουν πια μαλλιά, η μικρή Κρυσταλλία προέβη σε μία συγκινητική πράξη αλτρουϊσμού. Επισκέφτηκε τον κ. Χάρη και του ζήτησε «να χαρίσει τα μαλλιά της στα παιδάκια που δεν έχουν δικά τους». 

Για την ακρίβεια οι γονείς της, η Αγγελική Ντέλου και ο Βασίλης Τασόπουλος, της πρότειναν να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει για περούκες για παιδιά που έχουν καρκίνο και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Παρόλο που της εξήγησαν ότι τα μαλλιά της θα κόνταιναν πολύ, εκείνη κοίταξε τις φωτογραφίες των παιδιών με καρκίνο και είπε: «Δε θέλω κανένα παιδί να είναι στεναχωρημένο γιατί δεν έχει μαλλιά. Αυτό που θέλω είναι να τους δώσω τα μαλλιά μου. Έχω πολλά μαλλιά, απλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιο παιδάκι που δεν έχει».

Ποιος είπε ότι χάσαμε την ανθρωπιά μας;

Υπάρχουν άνθρωποι και μικρά παιδιά που δεν ξοδεύουν τις ώρες τους άσκοπα, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, χαρίζουν αγάπη και γίνονται δωρητές! Άνθρωποι που χωρίς δεύτερη σκέψη γίνονται δωρητές μαλλιών, αίματος, οργάνων, νωτιαίου μυελού.

Πηγή: patrisnews.com

v